Minden kategória
EN

Kezdőlap> Rólunk

Cégtörténet

Ningbo Chem-Plus Import and Export Tec. Co., Ltd.-t 29. december 2009-én alapították, és az eladások meghaladták az 50 millió jüant.

A biológiai latex független kutatásának és fejlesztésének sikere 2010 augusztusában kitöltötte az iparági hiányt. 2010-ben a papíripar legnépszerűbb témája lett, amelyet a papírgyártók kedveltek itthon és külföldön egyaránt.
Az eladások 100-ben meghaladták a 2010 millió jüant.

Független kutatás és fejlesztés a keményítő szilárd tartalmú vegyszereinek javítására 2011-ben, amely mind belföldön, mind külföldön meleg értékesítést eredményezett, és a termék hiánycikk.
Az eladások 300-ben meghaladták a 2011 millió jüant.

A Ningbo Chem-Plus Import and Export Co., Ltd. nevet 8. március 2013-án Ningbo Chem-Plus New Material Technology Co., LTD-re keresztelték.

2015-ben indult el a cellulózformázó olajszigetelő anyag projekt, amely kiváló olajszigetelő teljesítményével pótolta a hazai piacon az űrt.

2018-ban elindult a stratégiai üzleti együttműködés a nagy szemcsés üreges golyók hőérzékenységéről.

2020-ban a Ningbo Chem-Plus New Material Tec pépformázó olajszigetelő szere. Co., Ltd. a 2. helyezett lett a kapcsolódó méretpiacon, és a legtöbbet megelőzte.

2021-ben, a nem fluortartalmú olajszigetelő anyag pépformázási projektjének elindításával a kapcsolódó termékteljesítmény-értékelés is nagy léptékben megtörtént.

Új kezdet 2022-ben....

2009
2010
2011
2013
2015
2018
2020
2021
2022

Bizonyítvány

Olajgátló FDA

JH-350N RoHS

Fluormentes olajgátló FDA176.170

NF-75A Fluormentes jelentés

Np-15 fluormentes jelentés angol verzió

Ns-25c fluormentes jelentés

Tudományos Kutatócsoport

Cégünk vezetői és csúcstechnológiai tehetségekből álló csoporttal rendelkezik, magas színvonalú minőséggel, kiváló üzleti tapasztalattal és erős szakmai ismeretekkel. Létrehoztunk egy fejlett tudományos kutatólaboratóriumot professzionális műszaki csapattal, amelyet az alkalmazott kémia területén dolgozó vezető orvos vezet. , köztük egy koreai orvos.

Cégünk integrálja a műszaki kutatás-fejlesztést és támogatást. Termékeink közé tartozik a nagy hatékonyságú és ellenálló víztaszító, környezetbarát nedves szilárdságú szer, enyvezőszer (AKD), szárítóhenger-eltávolító szer, érzékenyítő hőpapírhoz (magas hőmérsékletű, alacsony hőmérsékletű típus), nagy üreges gömb, bevonóanyag, fluormentes vízbázisú záróbevonat, C6 olajtaszító, fluormentes olajtaszító stb. Termékeinket nemzetközileg elismert vizsgálóintézetek, például az SGS ellenőrizték.

Kiváló tengerentúli mérnökként Dr. Qian Shengyu a dél-koreai Pusan ​​Egyetemen szerzett diplomát. Több mint 20 éve foglalkozik kutatással és számos nemzetközi tudományos tevékenységben vett részt. Cégünk csúcstechnológiás kutatás-fejlesztési csapatot hozott létre Dr. Qian Shengyu vezetésével.

Cégünk magas szintű, hazai és külföldi eszközökkel, műszerekkel felszerelt K+F laboratóriumot hozott létre. Célunk, hogy megragadjuk az új anyaggyártási technológia lényegét, függetlenül a jelentől vagy a jövőben.

Értékesítési hálózat